Dankort app

Dankort app i din forretning

​Med Dankort app på mobilen kan dine kunder foretage hurtige betalinger ved blot at holde deres mobil hen til mobilbetalingssymbolet ved terminalen.
 
Hvad betyder det for din forretning? 
For din forretning betyder det flere digitale betalinger, hurtigere ekspedition, mindre slid på terminalen og færre kontanter.
 
Hvad koster det? 
For forbrugerne er det gratis at bruge Dankort uanset om det er kontaktløs eller med Dankort app. For dig som forretning er Dankort app betalinger en del af dit nuværende abonnement på Dankort og det koster derfor ikke ekstra for dig at modtage Dankort app betalinger. 
 
Hvilke terminaler er klar til Dankort app? 
For at kunne modtage betalinger med Dankort app, skal din forretning have opdateret terminalen, og i nogle tilfælde have tilføjet en Bluetooth enhed. Mange terminaler har allerede modtaget en softwareopdatering og er klar. Vi anbefaler, at du kontakter din terminalleverandør eller integrator og hører, om din terminal er klar. Har du en terminal som har QR-symbol i terminaldisplayet, kan du allerede i dag tage imod betalinger med Dankort app. Kontakt din terminalleverandør for mere information.
 
Sådan modtager du betaling med Dankort app
Det er nemt at tage imod Dankort app betalinger for dine medarbejdere. De skal blot gøre som de plejer, når kunden vil betale med Dankort.
 
Her finder du links til vejledninger, du kan give til dine medarbejdere. Der findes to versioner som henholdsvis viser hvordan du skal gøre ved Bluetooth betaling og ved betaling via QR kode. Du kan du også se en kort film om, hvordan dine kunder betaler med Dankort app.
​​