Dankort

dankort på mobilen 

Samme Dankort - bare smartere

Betalinger via mobilen efterspørges af stadig flere forbrugere. Snart kan over 4 mio. forbrugere vælge at lægge sit Dankort på sin mobiltelefon i Dankort app. Med appen på mobilen kan man foretage lynhurtige betalinger ved blot at holde mobilen hen til terminalen. Ved beløb op til 200 kr. skal man ikke bruge PIN-kode. Ligesom forbrugerne kender det fra det kontaktløse Dankort. 

Hvad betyder det for forretninger?
For en forretning vil det betyde flere digitale betalinger, hurtigere ekspedition, mindre slid på terminalen og færre kontanter.

Betalinger med Dankort på mobilen kræver ikke datadækning. Så selvom forretningen ligger i et område med mindre god dækning, vil det være muligt at modtage betalinger via mobilen.

Hvad koster det?
For forbrugere er det fortsat helt gratis at bruge Dankort. For forretninger bliver det en del af det nuværende abonnement på Dankort. Man skal derfor ikke indgå en særlig aftale med os for at kunne modtage betalingerne.

Hvilke terminaler er klar til Dankort på mobilen?
For at kunne modtage betalinger med Dankort på mobilen, skal forretningen have opdateret terminalen til at kunne tage imod Dankort på mobilen. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din terminalleverandør.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt terminalen kan modtage kontaktløse betalinger, kan man kontakte sin terminalleverandør.

Har du købt eller lejet din terminal hos Nets, så kan du kontakte os på telefon 88 77 70 01.