Tag imod Dankort - Danmarks mest brugte betalingskort

​Ansøg online om en Dankort betalingskortaftale i dag og tag imod betalinger med Dankort allerede i morgen.Med få klik har du ansøgt om en Dankort aftale, og så er du snart klar til at modtage Dankort betalinger i din forretning, uanset om du har en fysisk butik eller en webshop.

Når du bestiller en Dankort betalingskortaftale, har du også mulighed for at ansøge om indløsningsaftale til internationale kort. 

​Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring oprettelse af en Dankort aftale herunder

Hvor lang tid tager det at få en aftale?

Ansøg i dag og du er klar til at tage imod Dankort allerede i morgen.

Hvad koster en Dankort aftale?

Prisen for en Dankort aftale afhænger af hvilken type forretning du har. Uanset hvilken type butik du har, er prisen for en Dankort aftale reguleret ved lov, så du undgår overraskelser. 

Udregn din pris på siden her

Hvilke krav skal jeg opfylde?
 • Din forretning skal være danskregistreret og fungere fra en dansk adresse
 • Du skal have en konto i et dansk pengeinstitut
 • Du skal kunne dokumentere at du er tegningsberettiget
 • Du eller din forretning må ikke være registreret i debitorregistret 
 • Du skal benytte en terminal, der er certificeret af Nets og som lever op til de altid gældende sikkerhedsstandarder.

Der er en række vilkår, du bør gennemlæse. Hent og læs dem her

Hvad skal jeg have klar inden jeg søger?

Vi har gjort det nemt for dig at bestille en indløsningsaftale. Du skal blot bruge din medarbejdersignatur, så undgår du at skulle indsende billede-ID, kontodokumentation og virksomhedsdokumenter, da vi henter disse automatisk.

Hvilke aftaletyper findes der?

Der findes forskellige Dankort aftaler alt afhængigt af, hvilken type forretning aftalen skal gælde for. Se de forskellige aftaletyper herunder og vær opmærksom på, at der gælder forskellige krav og regler afhængigt af aftaletype.

 • Fysisk handel:
  Betegnelsen "fysisk handel" bruges om handel, hvor der er en ekspedient til stede som eksempelvis ved betaling ved kassen i et supermarked, i receptionen på et hotel eller til tjeneren på en restaurant.
 • Internethandel:
  Internethandel dækker betalinger i en webshop og sker ved opgivelse af kortoplysninger i et krypteret SSL-baseret betalingsmodul eller via netbank.
 • Selvbetjente automater:
  En selvbetjent automat er en betalingsterminal som betjenes af kortholder uden hjælp fra personale - uanset om der bliver benyttet PIN-kode eller ej. Selvbetjente automater bruges eksempelvis ved betaling for parkering og broafgift.
 • Post- og telefonordre:
  Post- og telefonordre dækker handel, hvor man betaler via en bestillingskupon sendt med posten eller ved at afgive en række informationer over telefonen.