Når du kan tage imod Dankort, får du en bedre forretning

​​​​Dankort er nemlig det kort, som flest danskere bruger til at betale med. I butikker og på nettet. Med kort eller med app. En Dankort løsning er sikker og hurtig at sætte op. Og nem at bruge både for dig og dine kunder. Og så får du dine penge fra et salg efter kun én bankdag.

 

​Fair priser

Prisen for en Dankort aftale er reguleret ved lov. Det betyder, at der er et automatisk loft over, hvad du som forretningsdrivende skal betale. Lovgivningen er din sikkerhed for en fair pris uden overraskelser.

Når du har en Dankort aftale, kan du, udover at tage imod betalinger med det traditionelle Dankort, også tage imod mobile betalinger med Dankort app, uden det koster dig ekstra.

Du kan finde vores prislister her  og regler og vilkår her

​Tag imod Dankort app uden ekstra omkostninger

Dankort app er det Dankort, du kender, blot på mobilen. Med Dankort app har dine kunder altid deres Dankort lige ved hånden, også selvom de ikke har deres fysiske Dankort med.

Når først du har en Dankort aftale, koster det dig ikke noget ekstra også at kunne tage imod betalinger med Dankort app.

Læs mere om hvordan du kommer i gang med at tage imod betalinger med Dankort app her

​Meget mere end blot et kort

Når din forretning får en Dankort indløsningsaftale, får du meget mere end blot muligheden for at kunne tage imod betalinger med Dankort. Din forretning bliver bl.a. associeret med et brand, der har en genkendelse på hele 98 % blandt danskerne og et kort der er Danmarks mest udbredte.

Med en Dankort indløsningsaftale kan du naturligvis tage imod betalinger med det fysiske Dankort samt Dankort app.  

Du kan også tilknytte din forretnings loyalitets- eller kundeprogram direkte til Dankort. Det betyder, at du ikke længere behøver at udstede fysiske loyalitetskort til dine kunder. Læs mere her 

​Gode råd

Dankort hører til blandt de sikreste betalingskort i verden. Blandt millioner af Dankort transaktioner hvert år, er det kun en forsvindende lille del af de transaktioner, der går galt. Hvis du tager dig dine forholdsregler, kan du hjælpe med at holde misbruget nede i din forretning. Få vores tre gode råd mod kortsvindlere her

Oplever du problemer, hvor din betalingsterminal ikke kan få online forbindelse til Nets, kan det være nødvendig at gennemføre en transaktion offline. Få vores offline procedure for terminaler her 

​Hold dig opdateret

Få seneste nyt fra Dankort direkte i din indbakke, når du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her

Du kan også altid læse seneste nyt omkring Dankort og finde udsendte pressemeddelelser i vores nyhedsoversigt

​Case: passion for tøj

Mød Jørn der har tøj- og interiørbutikken DAGNY i Istedgade i København og hør hvorfor han har valgt at tage imod Dankort i sin butik.

​Case: passion for fisk

Sletten Fiskehus er en travl fiskebutik ved Sletten havn, som drives af Jesper. Se hans forretning og hør hvorfor Dankort gør en positiv forskel i hans hverdag.