Tag imod Dankort app uden ekstra omkostninger

​Dankort app er det Dankort, du kender, blot på mobilen. Med Dankort app har dine kunder altid deres Dankort lige ved hånden, også selvom de ikke har deres fysiske Dankort med.

Når først du har en Dankort aftale, koster det dig ikke noget ekstra også at kunne tage imod betalinger med Dankort app.

​Hvilke terminaler kan tage imod Dankort app? 

Hvis din terminal allerede er opdateret, kan du se det på forskellige måder afhængigt af din terminal. Har du en Verifone terminal, så vil du kunne se et Dankort logo i displayet. Har du en Ingenico terminal, så vil du kunne se et QR ikon i nederste venstre hjørne af terminales display. Du kan også have/få tilkoblet en mobilbetalingsboks.

Gælder en af ovenstående for din terminal, så betyder det, at du er klar til at tage imod betaling med Dankort app.
 
Gælder ovenstående ikke, så kan du tjekke, om der ligger en opdatering og venter i terminalens indstillinger. Hvis din terminal hverken er opdateret eller har en ventende opdatering, skal du kontakte din terminalleverandør.

Lad dine kunder betale med Dankort app online

Når din webshop kan tage imod Dankort app betalinger, klarer dine kunder betalingen hurtigt, nemt og sikkert uden at kortoplysninger skal findes frem. Og det koster dig ikke ekstra at tage imod Dankort app betalinger.

Kontakt din Payment Service Provider (PSP) allerede i dag og hør hvordan du kommer i gang. Oftest er det klaret med et enkelt klik.

​Sådan modtager du betaling med Dankort app

Det er nemt at tage imod Dankort app betalinger for dine medarbejdere i din butik. De skal blot gøre som de plejer, når kunden vil betale med Dankort. Se vores vejledninger til hvordan du og dine medarbejder tager imod betalinger. Der findes to versioner som henholdsvis viser hvordan du skal gøre ved Bluetooth betaling og ved betaling via QR kode.

Vejledning: Tag imod betalinger med Dankort app

Vejledning: Tag imod QR-betalinger med Dankort app

​Se film: Betaling med åben app

Der findes flere forskellige muligheder for betaling med Dankort app afhængigt af terminaltype. En af dem er den vi kender fra kontaktløs betaling med dit Dankort. Appen åbnes, holdes hen til terminalen og betalingen er gennemført.

​Se film: Betaling med QR

Vil dine kunder betale med QR-kode, skal de trykke på QR-ikonet på terminalen, swipe op i Dankort og scanne koden. Derefter går betalingen igennem som med det kontaktløse Dankort.                                                                          

​Bestil materialer til din forretning

Vis dine kunder at de kan betale med Dankort app i din forretning. Bestil Dankort app materialer gratis her