Når du kan tage imod Dankort, får du en bedre forretning

​Dankort har været danskernes foretrukne betalingskort siden 1983 og er dermed et betalingsmiddel, dine kunder forventer at kunne betale med i din webshop. Kun med Dankort kan du være sikker på at få dine penge allerede dagen efter, du har solgt en vare. Det er faktisk kun rimeligt at det går så stærkt. Det er trods alt dine penge – og dit arbejde.

 

​Fair priser

Prisen for en Dankort aftale er reguleret ved lov. Det betyder, at der er et automatisk loft over, hvad du som forretningsdrivende skal betale. Lovgivningen er din sikkerhed for en fair pris uden overraskelser.

Når vi opretter en Dankort aftale, er der forskel på om det er for en fysisk butik eller en webbutik. Du kan finde vores prislister her

​Ekstra sikkerhed ved online handel

Sikkerhedsløsningen Dankort Secured by Nets har til formål at dæmme op for misbrug i e-handlen. Med løsningen kræves en sms godkendelse ved køb højere end 450 kr. Sikkerhedsløsningen er bygget på baggrund af en henstilling fra Finanstilsynet og vil derfor være obligatorisk for dig at implementere på din webshop.

Læs mere om Dankort Secured by Nets her

​Hold dig opdateret

Få seneste nyt fra Dankort direkte i din indbakke med vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her

Du kan også finde udsendte pressemeddelelser i vores nyhedsoversigt

​Regler og vilkår for Dankort

Når du giver dine kunder mulighed for at betale med Dankort og derfor indgår en betalingskortaftale for Dankort med Nets, er der en række generelle og særlige vilkår du skal overholde. Du finder regler og vilkår her

​Krav til din webshop

Har du en webshop, er der en række krav, webshoppen skal leve op til, før du bestiller en Dankort aftale.

Find kravene her