Tag imod Dankort app uden ekstra omkostninger

Dankort app er det Dankort, du kender, blot på mobilen. Med Dankort app har dine kunder altid deres Dankort lige ved hånden, også selvom de ikke har deres fysiske Dankort med.

Når først du har en Dankort aftale, koster det dig ikke noget ekstra også at kunne tage imod betalinger med Dankort app.


Dame, der betaler med mobiltelefon i bagerforretning
Dankort_app_payment_555X132px

Hvilke terminaler kan tage imod Dankort app?

Hvis din terminal allerede er opdateret, kan du se det på forskellige måder afhængigt af din terminal. Har du en Verifone terminal, så vil du kunne se et Dankort logo i displayet. Har du en Ingenico terminal, så vil du kunne se et QR ikon i nederste venstre hjørne af terminales display. Du kan også have/få tilkoblet en mobilbetalingsboks.

Gælder en af ovenstående for din terminal, så betyder det, at du er klar til at tage imod betaling med Dankort app.

Gælder ovenstående ikke, så kan du tjekke, om der ligger en opdatering og venter i terminalens indstillinger. Hvis din terminal hverken er opdateret eller har en ventende opdatering, skal du kontakte din terminalleverandør.


Lad dine kunder betale med Dankort app online

Når din webshop kan tage imod Dankort app betalinger, klarer dine kunder betalingen hurtigt, nemt og sikkert uden at kortoplysninger skal findes frem. Og det koster dig ikke ekstra at tage imod Dankort app betalinger.

Kontakt din Payment Service Provider (PSP) allerede i dag og hør hvordan du kommer i gang. Oftest er det klaret med et enkelt klik.


Nærbillede af en kop kaffe og hænder på pc tastatur

Sådan modtager du betaling med Dankort app

Det er nemt at tage imod Dankort app betalinger for dine medarbejdere i din butik. De skal blot gøre som de plejer, når kunden vil betale med Dankort. Se vores vejledninger til hvordan du og dine medarbejdere tager imod betalinger. Der findes to versioner som viser hvordan du skal gøre ved henholdsvis Bluetooth betaling og ved betaling via QR kode.

Vejledning: Tag imod betalinger med Dankort app

Vejledning: Tag imod QR-betalinger med Dankort app


Se film: Låst skærm-funktionen

Når du har slået låst skærm-betaling til i Dankort app, kan du bruge din mobil næsten som du bruger dit kontaktløse Dankort. Funktionen virker også, selvom du har en anden app åben, eller du er midt i en samtale.


Se film: check in funktionen

Så snart den første vare er scannet, kan du føre din mobil hen til mobilbetalingssymbolet, som du plejer. Herefter kan du gå ned for enden af båndet og pakke dine varer. Når alle varer er scannet, siger du ”på beløbet”, som du plejer. Så kan du godkende betalingen fra din mobil, uden at gå tilbage til kassen.

Bestil materialer til din forretning

Vis dine kunder, at de kan betale med Dankort app i din forretning. Bestil Dankort app materialer gratis her.


Lad os tage en snak

Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – typisk inden for én time. Sammen finder vi den rette løsning til dig.