Lommepengeappen MyMonii har fået succes blandt danske børnefamilier

19 november 2018

I en tid hvor vi har færre og færre kontanter mellem hænderne, er det en stor fordel at børnenes lommepenge nu kan udbetales og bruges via mobilen

MyMonii og Nets har samarbejdet om at lave Danmarks første digitale betalingsløsning for børn, MyMonii Pay. MyMonii Pay, der er bygget på samme teknologi som Dankort app, giver forældre mulighed for at tilknytte deres Dankort til børnenes MyMonii konto, så børnene selv kan betale med deres lommepenge. Indtil videre kan børnene betale i mere end 25.000 butikker landet over.

MyMonii har ramt et hul i markedet, der betyder at forældre ikke længere skal have kontanter op af lommen hver eneste gang deres børn skal bruge penge. Og hver eneste dag stiger antallet af transaktioner foretaget af børn gennem appen.

Kontrol over børnenes forbrug

Med betalingsløsningen har forældrene fuld kontrol over deres børns forbrug. Rådighedsbeløbet bestemmes nemlig af forældrene, der også kan følge med i alle barnets transaktioner via deres egen MyMonii app.

At forældre nu slipper for at skulle hæve kontanter, hver eneste gang der skal betales lommepenge, har vist sig at være populært. Til dato har mere end 45.000 danske familier oprettet sig som brugere af appen, et tal der stiger med mere end 1.500 familier om måneden.

Download MyMonii appen her