Påskeforbruget med Dankort 2018

03 april 2018

Det samlede forbrug med Dankort i påsken faldt i forhold til sidste år, mens onsdagen op til påsken holdt nogenlunde samme forbrugsniveau som sidste år. 

Traditionen tro er påsken et af årets helt store højdepunkter, når det kommer til forbruget med Dankort, og i flere år har påskehandlen slået rekorder over alle tiders største forbrug med Dankort. Med undtagelse af et mindre dyk i 2016 i forhold til 2015 er forbruget gradvist steget de sidste par år. 

I år slår det samlede forbrug med Dankort ingen rekorder i forhold til sidste år, selvom onsdagen op til påske holdt nogenlunde samme forbrugsniveau som sidste år. Det behøver dog ikke at betyde, at danskernes generelle påskeforbrug er faldet.
 
”Vi slår ikke sidste års påskerekord i handel med Dankort, selvom onsdagen op til påske – der er den helt store handelsdag – kom ganske tæt på. Om det er udtryk for, at forbruget over påskedagene reelt var lidt lavere end sidste år er svært at sige, da betalinger jo også foregår på andre måder end med Dankort,” fortæller Jeppe Juul-Andersen, direktør med ansvar for Dankort hos Nets. 

 
Forbrug med Dankort i påsken 2013 - 2018

 

 
Kontaktoplysninger 
Søren Winge, pressechef hos Nets
T: +45 29 48 26 46
E: swing@nets.eu