Spar penge på forsikringen, når du bruger dit Dankort

24 januar 2019

Dankort gør det fremover muligt for kunder hos forsikringsselskabet Tryg at få rabat på forsikringen, hvis de bruger kortet i en række udvalgte butikker. Også personer, der ikke er kunder i Tryg, kan være med i Trygs nye indkøbsfællesskab, der hedder Tryg Overskud.

Forsikringsselskabet Tryg har lanceret et nyt indkøbsfællesskab under titlen Tryg Overskud. Et koncept, hvor forsikringsselskabets kunder optjener penge ved at bruge deres Dankort i udvalgte butikker. Beløbet kan efterfølgende doneres til velgørenhed eller bruges til at betale Tryg-forsikringer med.

Løsningen bag Tryg Overskud, hvor man kan tilmelde sit Dankort, er blevet til i samarbejde med Nets, der står bag Dankort.

"Vi har indgået samarbejde med Nets om en brugervenlig løsning, der blot kræver, at kunden benytter sit Dankort til at betale købet med. Man skal altså ikke have et medlemskort, som man kender det fra diverse rabatordninger. Kunden skal bare én gang tilmelde sig Tryg Overskud med sit Dankort, så registreres det optjente beløb helt automatisk, og sættes ind på kundens opsparing, hvor det er tilgængeligt allerede næste dag," forklarer Thomas Klærke, direktør for pris- og produktudvikling i Tryg.

Kunder, der tilmelder sig ordningen, kan optjene op til 15 procent på deres køb, alt efter hvilken virksomhed de handler hos. Og det er sågar også muligt for personer, der ikke er kunder hos Tryg at tilmelde sig indkøbsfællesskabet og donere pengene til Røde Kors eller Kræftens Bekæmpelse.

Alle indehavere af et Dankort kan få adgang til besparelserne, og det koster ikke penge at tilmelde sig – hverken for Tryg-kunder eller ikke-kunder.

"Det er både et stærkt og værdifuldt koncept, som vi er glade for at kunne understøtte med vores Dankort platform. Med over 5 millioner Dankort i omløb vil tilbuddet være relevant for rigtig mange forbrugere, og dermed rummer konceptet også et stort potentiale for de butikspartnere og NGO'er, som er med i Tryg Overskud," siger Jeppe Juul-Andersen, direktør i Nets og ansvarlig for Dankort.

Blandt de butikspartnere, der deltager i indkøbsfællesskabet, er for eksempel BabySam, Humac og Shell.

"Vores mål er at indgå partnerskaber med udvalgte virksomheder inden for de detailkategorier, hvor danskerne handler mest, og vi forventer at øge antallet af partnere markant inden for det næste år. Vi er overbeviste om, at både detailhandlen, NGO'erne og ikke mindst forbrugerne kan se fordelene i vores koncept," siger Thomas Klærke.

www.trygoverskud.dk kan du læse mere om indkøbsfællesskabet og de butikspartnere, der deltager.


Fakta

Tilmelding til Tryg Overskud sker på appen Tryg Overskud, der understøtter både iOS og Android. Appen kan downloades allerede nu i App Store og på Google Play. Du kan tilmelde op til ti forskellige Dankort i Tryg Overskud og på den måde få gavn af hele husstandens indkøb.

Du får altid overført et beløb til din opsparing, når du handler hos virksomheder i Tryg Overskud – også selvom de varer, du køber, allerede er på tilbud. Vælger du at bruge din opsparing til at betale dine forsikringer med, bliver det valgte beløb automatisk modregnet på næste betalingsopkrævning. Vælger du at donere din opsparing til en af de velgørende organisationer i Tryg Overskud, er det muligt at få skattefradrag for donationen.