Download Dankort app

​Dankort app er det Dankort du kender – bare på din mobil. Downloader du Dankort app har du derfor altid dit Dankort lige ved hånden, så længe du bare har din mobil med dig. Med appen kan du betale med din mobil i mere end 20.000 butikker over hele landet.

Du kan hente Dankort app i App Store, Google Play og Huawei AppGallery.

Download Dankort appDownload Dankort app 

Læs mere om Dankort app her

 

​ Onlinehandel med Dankort

Som en ekstra sikkerhed kan du blive mødt af en sikkerhedsløsning, når du handler med dit Dankort i internetbutikker. Løsningen består af en engangskode, som du får tilsendt via sms, hvis du handler for over 450 kr.

Den nye sikkerhedsløsning kræver, at du har registeret dit telefonnummer, så du kan modtage en engangskode via sms. Du har også mulighed for at validere dit køb med NemID, hvis du ikke kan modtage en sms.

Du kan nemt selv tilmelde, ændre og afmelde dit telefonnummer via siden her

Læs mere om sikkerhedsløsningen

​Dankort som loyalitetskort

Som forbruger kan du bruge dit Dankort som loyalitetskort hos en række butikker. På den måde undgår du at skulle have loyalitetskort på dig for at få dine fordele. Fordelene registreres automatisk, når blot du betaler med dit Dankort.

Lige nu har følgende forretninger tilknyttet Dankort til deres kundeklub og flere kommer til løbende - du kan tilmelde dig med det samme her:

- CashbackAPP 
- Circle K
- føtex
-
GROO
- Lagkagehuset 
- Meny
- Oil Tank & Go
- Spar

 


 

Kontaktløst Dankort

Danskerne har taget det kontaktløse Dankort til sig i så stor stil, at over halvdelen af alle betalinger i dag er kontaktløse. Successen er et resultat af, at de kontaktløse betalinger er både hurtige og sikre, da du slet ikke behøver slippe dit Dankort ved betaling.

Køb under 350 kr. kan du betale nemt og hurtigt blot ved at holde dit Dankort op til terminalen helt uden at skulle taste din PIN-kode.

Læs mere om kontaktløst Dankort

 

​Sådan får du et Dankort

Hvis du vil have et Dankort, og dermed få Danmarks mest brugte betalingskort med de fordele det giver, kan du få det ved at kontakte din bank.

​Spær dit Dankort

Har du mistet dit Dankort, kan du spærre det døgnet rundt på 44 89 29 29. Spærringen gælder både for dit fysiske kort og hvis du har føjet kortet til Dankort app.