Tag imod Dankort og få en bedre forretning

​Dankort er nemlig det kort, som flest danskere bruger til at betale med. En Dankort aftale er desuden sikker og du er igang indenfor 24 timer efter du har ansøgt. Og så får du endda dine penge fra et salg efter kun én bankdag.

 

​Fair priser for din forretning

Prisen for en Dankort aftale er reguleret ved lov. Det betyder, at der er et automatisk loft over, hvad du som forretningsdrivende skal betale. Lovgivningen er din sikkerhed for en fair pris uden overraskelser.

Når du har en Dankort indløsningsaftale, kan du, udover at tage imod betalinger med det traditionelle Dankort, også tage imod mobile betalinger med Dankort app, uden det koster dig ekstra.

Du kan finde vores prislister her og regler og vilkår her

​Priser for dig med en fysisk butik

Vi har gjort det nemt for dig at se, hvad det koster for dig at tage imod Dankort i din butik.

Du kan trække i kortet og finde din årlige transaktionsmængde eller trykke på kortet og skrive det der.

​Priser for dig med en webshop

Har du en webshop udregnes din pris på baggrund af gennemsnitsprisen på dine solgte varer og hvor mange varer du sælger om året.

Indtast din gennemsnitssalgspris, træk i kortet til det passer med antallet af transaktioner, du har årligt og se din gennemsnitspris pr. transaktion til venstre.

Indtast din gns. salgspris (kr.)

​Tag imod Dankort app uden ekstra omkostninger

Dankort app er det Dankort, du kender, blot på mobilen. Med Dankort app har dine kunder altid deres Dankort lige ved hånden, også selvom de ikke har deres fysiske Dankort i nærheden.

Når først du har en Dankort aftale, koster det dig ikke noget ekstra også at kunne tage imod betalinger med Dankort app hverken i din butik eller på din webshop.

Læs mere om hvordan du kommer i gang med at tage imod betalinger med Dankort app her

​Case: passion for tøj

Mød Jørn der har tøj- og interiørbutikken DAGNY i Istedgade i København og hør hvorfor han har valgt at tage imod Dankort i sin butik.

​Case: passion for fisk

Sletten Fiskehus er en travl fiskebutik ved Sletten havn, som drives af Jesper. Se hans forretning og hør hvorfor Dankort gør en positiv forskel i hans hverdag.